شروع یک کسب و کار :
دنیای امروز دنیای کسبوکارها و پیشرفت است دنیایی که امور روز به روز تخصصی تر میشوند چرا که با گسترش جمعیت و جوامع نیازهای بیشتری در جامعه تعریف میشود که این موضوع خود بستر مناسبی برای راهاندازی کسبوکاری منحصر به فرد یا جدید است. این موضوع باعث میشود تا نیاز به کارآفرینی در جامعه برای گسترش امور اقتصادی و فردی روز به روز از اهمیت بیشتری برخوردار باشد. موسسه ذهن خلاق با ارائه بهترین خدمات در کنار شما همراهان گرامی می باشد.
در این مقاله خواهید خواند :
- تعریف کارآفرینی
- فرآیند کارآفرینی
- ثبت شرکت راهی برای شروع کارآفرینی
- انواع شرکتها
- ثبت شرکت
- مزایای ثبت شرکت
- موسسات حقوقی و ثبتی
تعریف کارآفرینی
فرآیند کارآفرینی شامل تمام کارکردها، فعالیتها و واکنشهایی میشود که فرد یا افرادی به طور جدی تصمیم به راهاندازی کسبوکاری میکنند و برای توسعۀ آن زمان میگذارند از طرف دیگر میتوان این فرایند را به تشخیص و ارزیابی فرصت، تصمیم برای بهرهبرداری یا عدم آن و تلاش برای بدست آوردن منابع و سازماندهی آنها و توسعۀ استراتژی تجاری دانست که تحت تاثیر افراد، صنایع و موسسات است.
تعریف کارآفرین
کارآفرین فردی مبتکر، اهل چالش است که چیز جدیدی را خلق میکند که میتواند راهکاری جدید، یک پروژه، یک تجارت یا تاسیس شرکتی جدید باشد. ممکن است کار آفرین همان کسی است که تصمیم میگیرد یک ایده را عملی کند. او یک هدایت کننده است که به جلو میراند و افراد تیم را تشویق به همراهی میکند. در مرکز وجودی هر کارآفرین اشتیاق عنصر بسیار با اهمیتی است که انرژی لازم برای کارآفرین را فراهم میکند تا به حرکت خود ادامه داده، و با چالشها دست و پنجه نرم کند.
کارآفرینان چیزی جدید خلق میکنند، ارزشها را تغییر میدهند یا تبدیل میکنند. کارآفرین کسی است که میخواهد و میتواند یک ایده جدید یا یک ابتکار را به یک نوآوری موفق تبدیل کند و با استفاده از نوآوری، منحنی احتمال تولید را به سطح بالاتری انتقال میدهد. کارآفرین کسی است که پتانسیل تجاری یک ابتکار را تشخیص میدهد و سرمایه، استعداد، و سایر منابعی که آن ابتکار را به یک نوآوری تجاری مناسب تبدیل میکند را سازماندهی میکند. از نظر شومپیتر، کارآفرین نیست که تحمل خطر میکند، زیرا سرمایهگذاری بر عهده سرمایهدار است.
فرایند کارآفرینی
کارآفرینی فرایندی که شامل موارد زیر میشود:
- خودارزیابی و کسب آمادگی
- شناسایی فرصتهای ایجاد کسبوکار
- خلاقیت و نوآوری
- تحقیق و توسعه
- تهیۀ مجوزهای قانونی
- تدوین طرح کسبوکار
- تدوین مدل کسبوکار
- آزمون بازار و مطالعه امکان سنجی
- گردآوری و تشکیل منابع
- سازماندهی
- مدیریت کسب و کار نوپا
- رشد و توسعه کسب و کار
- خروج از کسب وکار (این مورد در زمان شکست فرایند و به سرانجام نرسیدن ایده و تمام برنامهریزیها اتفاق میافتد)
در این بین،، نبود تخصص لازم ، ریسک پذیری پایین سرمایه ، چالش پذیری ناکافی انگیزه و همت کم و ترس ناشی از ورود به عرصه رقابت سخت اصلی ترین دلایل عدم مبادرت افراد به راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی است که در نهایت باعث شده بسیاری افراد که ایده های ناب داشته اما همت پیادهسازی و اجرایی کردن آن را نداشتند ایده و طرحشان در نهایت بدون عملی شدن در ذهنشان باقی مانده و به ثمر نرسیده است.
ثبت شرکت راهی برای شروع کارآفرینی
یکی از راههای کارآفرینی ثبت شرکت است که انجام این پروسه جدا از داشتن ایده شامل مراحل و مراتبی است که نیاز به داشتن آگاهی و دانش دارد.
شرکت تجاری، قراردادی است که به موجب آن دو یا چند نفر توافق می کنند تا سرمایه مستقلی را که از جمع آورده های آن ها تشکیل می شود ایجاد کرده و به موسسه ای که برای انجام مقصود خاصی تشکیل می گردد اختصاص دهند و در منافع و زیان های احتمالی حاصل از به کارگیری سرمایه سهیم شوند.
شما در هر مرحله میتوانید از طریق (لینک) از ریزجزئیات امور ثبت شرکت سهامی خاص و شرایط و مدارک مورد نیاز آن مطلع شوید.
انواع شرکتها
شرکت های تجاری در قانون در اشکال مختلف وجود دارد. مطابق ماده 20 قانون تجارت، شرکت های تجارتی هفت قسم هستند:
- شرکت های سهامی (خاص و عام)
- شرکت با مسئولیت محدود
- شرکت تضامنی
- شرکت مختلط غیر سهامی
- شرکت مختلط سهامی
- شرکت نسبی
- شرکت تعاونی
ثبت شرکت
دنیای تجارت از اتفاقات غیر قابل پیش بینی حقوقی پر است. اما قوانینی وجود دارد که ناپایداری ها و شرایط پیش بینی نشده را تدوین کند. شرکتهای تجاری بخش بزرگی از فعالیت های اقتصادی را برعهده دارند و نه تنها افراد بلکه دولت ها نیز فعالیت اقتصادی خود را در قالب شرکت های تجاری ارائه می کنند چرا که استفاده از شرکت تجاری مزیت هایی دارد که فعالیت های فردی از آن بی بهره است؛ با ثبت شرکت تمام امور تجاری و غیر تجاری شرکت به صورت رسمی و قانونی صورت میگیرد و اعتبار بیشتری دارد در نتیجه افرد حقیقی تمایل بیشتری به همکاری با شرکت های ثبت شده خواهند داشت. با اینکه ثبت شرکت در تشکیل شرکت نقش ندارد ، اما ا عدم ثبت شرکت سبب جریمه و مسائل قانونی برای مدیران شرکت و در برخی مواقع موجب انحلال شرکت خواهد شد. به این ترتیب ثبت شرکت امری ست ضروری ، چرا که فعالیت آن زیر نظر قانون صورت میگیرد و البته حمایت همه جانبه ی قانون هم برخوردار خواهد بود.
مزایای ثبت شرکت
- جمعآوری سرمایه ها و دانش های فنی و ایجاد یک سرمایه عمده و دانش فنی قابل توجه
- کسب اعتبار و شهرت تجاری
- در شرکت تجاری هر شخصی که با شرکت قرار داد تنظیم کند، فقط با یک شخص رابطه معاملاتی برقرار کرده و آن هم شخص حقوقی شرکت است
- بهره مندی از امکانات بیمه برای تمام کارکنان شرکت
- گسترش کسب و کار و ورود به عرصه های بین المللی
- اخذ و اعطای نمایندگی رسمی
- کسب سود بیشتر و توزیع زیان ها بین چند شریک و کم شدن بازه خطرات سرمایه گذاری
- تصمیمات در شرکت تجاری علی الاصول به اکثریت اتخاذ می گردد
- در برخی از شرکت های تجاری، مانند شرکت های سهامی یا شرکت بامسئولیت محدود ، شرکاء نسبت به تمام دیون شرکت مسئولیتی نداشته و مسئولیت محدود به میزان سهم الشرکه یا سهام آن ها است که موجب امنیت خاطر سرمایه گذاران می گردد.
- امتیازات اعتبارات وام تسهیلات
- اخذ مجوز
- امکان شرکت در مناقصات و مزایدات رسمی
موسسات حقوقی و ثبتی
به این ترتیب و با توجه به موارد فوق میتوان گفت که ثبت شرکت یکی از راههای قابل اعتماد برای پیشرفت و راهاندازی کسبوکارها است که میتواند در افزایش سرمایه و پیشرفت کسب وکار نقش مهم و بسزایی داشته باشد چرا که جدا از مزایای شخصی میتوان از مزایای دولتی و قانونی آن نیز استفاده کرد.
برای آگاهی بیشتر و بهتر از ریزجزئیات ثبت شرکت در ایران و تمام مراحل قانونی آن میتوانید با مشاورین موسسۀهای ثبتی که با بهرهگیری از مشاوران مجرب، انجام امور حقوقی مربوط به ادارۀ مالکیت معنوی مانند ثبت برند و ثبت شرکت و... را برای تولیدکنندگان و موسسات و حتی اشخاصی که قصد شروع در حوزهای کاری را دارند را انجام میدهند تماس حاصل کنید. انجام امور ثبتی هرچند که ساده به نظر میرسد اما نیازمند آگاهی و مشاوره است تا امور مربوطه به بهترین شکل انجام گرفته تا سریعترین زمان بهترین نتیجه حاصل شود.
.
.
.
این متن صرفا یک رپرتاژ آگهی بوده و ما مسئولیتی در قبال محتوای آن نداریم و مسئولیت بر عهده سایتی است که لینک آن در داخل مطلب قرار گرفته است.
:: بازدید از این مطلب : 1397
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0